Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Badanie bilansowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko powiedzcie mi czy na badaniu bilansowym bede mial sprawdzane genitalia jezeli tak to czy na tych badaniach moze wyjsc ze w przeszlosci sie masturbowalem czy nie prosze odpowiedzcie szczerze.

Opublikowano

Nie nie wyjdzie ze sie masturbowales, a nawet jesli to co ?

Chyba matka z tobą w gabinecie nie bedzie stala :D

Na to wychodzi że będzie.

@Top

To zależy od lekarza mi nie sprawdzali, a kumplom co mają innego lekarza rodzinnego sprawdzał ;p Wstydzisz się że fapałeś sobie?

Opublikowano

To jak myslicie moze sie to wydac?

dlaczego masz te badania ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Kazdy je ma potrzebne sa do szkoly.

Do Jakiej ? Do zawodówki ? czy co ? bo nie jestem w tym obeznany

Opublikowano

Nie czujecie że to troll?

Żeby spamu nie było to nie będą CI jajek oglądać, takie rzeczy tylko na wku ale i to nie zawsze :)

HBV27j.png

Opublikowano

Do każdej. Robią ci w 1 kl gimazjum, 1 kl szkoły średniej i ostatniej klasie średniej (3 kl LO/ 4 tech).

Ja byłem ponad miesiąc temu i tylko mi naciskała ręka tam gdzie są jelita i sprawdziła tylko czy mam łoniaki. W dodatku masturbacja to zdrowa i powszechna rzecz w okresie dojrzewania.

Zależy na kogo trafisz, jak wejdziesz z matką do gabinetu to nic nie będzie Ci robiła. Poprostu musi coś wpisać w skalu Tunnera i tyle :p

Opublikowano

Siemanko powiedzcie mi czy na badaniu bilansowym bede mial sprawdzane genitalia jezeli tak to czy na tych badaniach moze wyjsc ze w przeszlosci sie masturbowalem czy nie prosze odpowiedzcie szczerze.

Badanie jak każde inne... Każdy przez to przechodzi.

I nie da się sprawdzić czy fapałeś się.

Tylko nie pisz podobnego tematu jak będziesz miał komisję wojskową, bo to jest jak bilans

Opublikowano

SPRAWDZA, MI SPRAWDZAŁA, WYJDZIE NA JAW, ŻE SIĘ MASTURBOWAŁEŚ, BO ONA TO JAKOŚ ROZPOZNA, BĘDZIE CI GO MACAĆ I NIE WYTRZYMIESZ I STANIE CI. ZOBACZYSZ

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie no ja serio pytam da sie to jakos sprawdzic czy nie?

Nie da się tego sprawdzić u mężczyzn, tylko u kobiet i to jeszcze zależy jak sobie dogadzały bo niekoniecznie w inwazyjny sposób :)

Po prostu zobaczą czy masz dobrą postawę, słuch i wzrok. Zważą Ciebie i zmierzą ile masz wzrostu, wypytają o choroby, dolegliwości itp.

Opublikowano

Sprawdzą jaja czy dobrze rosną.
To tyle. Ich nie obchodzi fakt czy się masturbujesz czy nie. Chyba że twoja pałka wygląda już jak spalona zapałka.

Opublikowano

Ja byłem ponad miesiąc temu i tylko mi naciskała ręka tam gdzie są

jelita i sprawdziła tylko czy mam łoniaki. W dodatku masturbacja to

zdrowa i powszechna rzecz w okresie dojrzewania.

Zav jak zawsze na propsie hihi:D

@ na wku tez jajek ni sprawdzaja...

Opublikowano

Sprawdzi ci parówke, pomaca, nie wytrzymasz i ci stanie.

musisz poćwiczyć erekcje

Opublikowano

Mam to w dupie czy bedzie macala tylko martwie sie czy moze pytac czy sie masturbowalem bo moze przez masturbacje cos byc nie tak nie robie tego od 2 miesiecy.

Opublikowano

Mam to w dupie czy bedzie macala tylko martwie sie czy moze pytac czy sie masturbowalem bo moze przez masturbacje cos byc nie tak nie robie tego od 2 miesiecy.

Nie będą się pytać, ponieważ wiedzą, że to jest krępujące. A z resztą co ich, to obchodzi czy fapałeś ? -_- Twoja sprawa

Lekarz domowy nie zajmuje się jajkami, tylko urolog. Od niego szybciej mógłbyś usłyszeć takie pytanie .

9368_gold.png

Opublikowano

Zav jak zawsze na propsie hihi:D

@ na wku tez jajek ni sprawdzaja...

I po co te jajka sprawdzają ? jak by ktoś nie miał to by się skompromitował heh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...